DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

VictoriaMilan account opzeggen en verwijderen

Stappen om uw VictoriaMilan account te verwijderen

VictoriaMilan opzeggen

Je Victoria Milan account kan op elk gewenst moment, om welke reden dan ook, verwijderd worden.

Een groot nadeel van je Victoria Milan account is dat voor het compleet verwijderen van het profiel een vergoeding wordt gevraagd. Wanneer je het profiel echter meer dan 6 maanden hebt gedeactiveerd, zonder het in de tussentijd weer te activeren, wordt het profiel automatisch compleet verwijderd.

Om je account op te zeggen en je profiel te deactiveren neem je de volgende stappen:

1. Ga naar de pagina "Mijn membership".
2. U kunt hier kiezen voor de optie "account deactiveren". Het deactiveren van de account is geheel gratis.

VictoriaMilan beoordeling op Datingsitesnu.nl:

5/5   Zeer goed

Je VictoriaMilan account verwijderd, wat nu?

Leden die eerder voor VictoriaMilan kozen, hebben veelal goede ervaringen met Cdate.

Cdate

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€49,90
3 maanden:€149,70
6 maanden:€179,40
12 maanden:€228,00

C-Date is een erotische datingsite voor mensen die opzoek zijn naar een avontuurtje, een open relatie of een spannende erotische date. C-Date is de grootste internationale erotische datingsite, en is actief in 12 landen en op 4 continenten. De website richt zich op mensen van 25 jaar en ouder, mannen en vrouwen, hetero of homoseksueel.

C-Date biedt verder veel informatie en artikelen betreffende erotische dating, en erotische datingsites. Momenteel is C-Date één van Nederlands grootste (en tevens eerste) erotische datingsites.

C-Date omschrijft zichzelf als een "casual datingsite", wat zoveel wil zeggen als "alles is vrijblijvend". De website richt zich in de eerste plaats op singles die op zoek zijn naar een (erotisch) avontuur, maar ook op mensen die al een relatie hebben (vreemdgaan), en op stellen die op zoek zijn naar anderen (swingers). Verder geeft C-Date aan dat zij per dag meer dan 25.000 nieuwe leden tellen. Dit is dan ongetwijfeld wel het aantal nieuwe landen in alle landen waar C-Date actief is. Hoeveel dit er zijn voor de Nederlandse variant van de website is ons niet duidelijk.

Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Naar boven