DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Lexa account opzeggen en verwijderen

Stappen om uw Lexa account te verwijderen

Lexa opzeggen

Indien je een betaald lidmaatschap hebt bij Lexa dient eerst het betaalde lidmaatschap te worden opgezegd alvorens het profiel verwijderd kan worden.

Opzeggen van het betaald lidmaatschap:

1. Log in op je account.
2. Kies rechts bovenin de pagina voor "Mijn account", en kies vervolgens voor "Mijn instellingen" en daarna voor "Mijn membership beheren".
3. Om het betaald lidmaatschap te annuleren zal vervolgens gevraagd worden de inloggegevens te bevestigen. Hierna ontvang je een bevestigingsmail van de opzegging.

Het profiel van de website verwijderen:

1. Log in op je profiel.
2. Kies rechts bovenin de pagina voor "Mijn account", en kies vervolgens voor "Mijn instellingen".
3. Kies onderaan deze pagina voor de optie "Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier".
4. Vervolgens krijg je de keuze je profiel permanent te verwijderen, of te pauzeren (je kunt dan later alsnog inloggen en het profiel weer heractiveren).
5. Om het profiel permanent te verwijderen kies je voor de optie "Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website".
6. Je ontvangt een bevestigingsmail van Lexa dat het profiel is opgezegd. Het duurt maximaal 24 uur voordat het profiel verwijderd is.

Lexa beoordeling op Datingsitesnu.nl:

4/5   Goed

Je Lexa account verwijderd, wat nu?

Leden die eerder voor Lexa kozen, hebben veelal goede ervaringen met Pepper.

Pepper

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€24,95
3 maanden:€44,95
6 maanden:€59,95
12 maanden:€119,95

Pepper is een vrij nieuwe, en toch al immens populaire, Nederlandse dating site, die gebouwd is met behulp van de input van vele Nederlandse singles. De uitkomst van al deze input is een dating site die zeer netjes en overzichtelijk oogt. Pepper biedt haar leden de mogelijkheid om aan te geven dat zij elkaar leuk vinden (geheel gratis functie), berichten te versturen en ontvangen, en te chatten in een algemene chatroom.

Het inschrijven bij Pepper is geheel gratis en vrijblijvend. Om berichten te kunnen versturen en ontvangen, of te kunnen chatten heeft u een Premium lidmaatschap nodig. Het Pepper Premium lidmaatschap is beschikbaar vanaf 20 euro voor één maand.

Pepper werkt op basis van matching, dit houdt in dat er jammer genoeg niet zelf gezocht kan worden naar andere leden. Allen de leden die Pepper aan u matcht zijn voor u zichtbaar en visa versa....

Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Naar boven