DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Elite Dating account opzeggen en verwijderen

Stappen om uw Elite Dating account te verwijderen

Elite Dating opzeggen

Elite Dating maakt bij het verwijderen van het profiel onderscheidt tussen betalende en niet betalende leden. Betalende leden zullen eerst het Premium lidmaatschap (betaald lidmaatschap) moeten opzeggen, en kunnen vervolgens (net als gratis leden) het profiel via de website verwijderen.

Betalende leden:

Per telefoon:

Je kunt ervoor kiezen het betaalde lidmaatschap op te zeggen via de telefoon. Bel hiervoor met 0900 - 4441144, en hou je gebruikersnaam en veiligheidscode bij de hand.

LET OP: De veiligheidscode is niet hetzelfde als het wachtwoord, de veiligheidscode is een unieke code die te vinden is na het inloggen. Om de veiligheidscode te vinden ga je na het inloggen op je profiel naar "Instellingen => Mijn lidmaatschap => Informatie m.b.t. mijn lidmaatschap => Hier".

Per email:

Log in op je profiel en kies voor de optie "contact". Geef in je email duidelijk aan dat je je account wenst te verwijderen, en vermeld hierbij je gebruikersnaam en het email adres waarmee je geregistreerd staat bij Elite Dating. Het is ook mogelijk het Premium lidmaatschap op te zeggen d.m.v. de chat.

Niet betalende leden (ook na afmelding van Premium lidmaatschap)

Het profiel definitief verwijderen:

Log in op je profiel. Ga naar "Instellingen => Mijn lidmaatschap, en vervolgens onderaan de pagina voor => Klik om uw profiel te wissen hier. Na het klikken van deze link zal uw profiel direct verwijderd worden.

Elite Dating beoordeling op Datingsitesnu.nl:

5/5   Zeer goed

Je Elite Dating account verwijderd, wat nu?

Leden die eerder voor Elite Dating kozen, hebben veelal goede ervaringen met Parship.

Parship

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€59,90
3 maanden:€149,70
6 maanden:€209,40
12 maanden:€298,80

Parship is een van Nederlands grootste datingsites. Parship is in principe voor iedereen toegankelijk, maar richt zich momenteel vooral op hoger opgeleiden singles van boven de 30 jaar oud.

Het inschrijven bij, en proberen van Parship is geheel gratis en vrijblijvend.

Parship is met een succes percentage van 38% zeer sterk op het gebied van online dating. Parship wordt daarom ook elk jaar weer geselecteerd als kansmaker op datingsite van het jaar.

Parship maakt voor het aanbieden van singles gebruik van een uniek matchingsysteem dat tot de sterkste matchingsystemen ter wereld behoort. Indien u niet bekend bent met Parship, en HBO of WO volgt of afgerond heeft, is Parship zonder meer een aanrader....

Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Naar boven