DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Dating2000 account opzeggen en verwijderen

Stappen om uw Dating2000 account te verwijderen

Dating2000 opzeggen

Het opzeggen van uw Dating2000 profiel gaat via de mail.

1. Stuur een mail naar: datinghelpdesk@gmail.com, en geef in uw mail duidelijk aan dat u uw profiel wenst te verwijderen. Vergeet niet ook uw gebruikersnaam en email adres waarmee u bij Dating2000 geregistreerd staat te vermelden.

Dating2000 beoordeling op Datingsitesnu.nl:

3/5   Gemiddeld

Je Dating2000 account verwijderd, wat nu?

Leden die eerder voor Dating2000 kozen, hebben veelal goede ervaringen met Relatieplanet.

Relatieplanet

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€27,50
3 maanden:€42,50
6 maanden:€62,50
12 maanden:€85,00

Relatieplanet is de grootste en meest bezochte dating site van Nederland. Relatieplanet heeft in Europa meer dan 4 miljoen leden. Met een dergelijk aantal leden is de website zeer geschikt voor degenen die graag veel keuze hebben. Voor degenen die graag een overzicht houden is Relatieplanet wellicht minder geschikt.

Relatieplanet is als enige dating site al meerdere jaren geselecteerd voor website van het jaar. Het inschrijven bij Relatieplanet is geheel gratis en vrijblijvend. Na uw inschrijving kunt u gratis leden zoeken en bekijken, en gratis flirten (standaard berichtjes) verzenden naar andere leden. Om volledig gebruik te kunnen maken van de website dient u een Premium lidmaatschap te hebben.

Verder biedt Relatieplanet een chat, een webcamchat, en de mogelijkheid te zien wie er nog meer Premium lid is. Hiermee kunt u ervoor kiezen alleen berichten te versturen naar andere Premium leden. Een gratis lid moet immers eerst betalen voordat hij/zij reageert op een bericht. De kans wordt hierdoor een stuk groter dat u reacties ontvangt op de door u verstuurde berichten....

Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Naar boven