DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Datesome1 account opzeggen en verwijderen

Stappen om uw Datesome1 account te verwijderen

Datesome1 opzeggen

Uw Datesome1 profiel verwijderen is door de beheerders van Datesome1 onmogelijk gemaakt via de website.

U kunt proberen contact op te nemen met de beheerders door onderstaande link in uw adresbalk te kopiëren en in te loggen op uw profiel:

http://www.datesome1.com/nl/support/contact

De kans is groot dat er vervolgens met uw aanvraag niets wordt gedaan. In dit geval raden wij u aan uw profiel op een dusdanige manier te veranderen dat het schadelijk zou zijn voor de beheerders het profiel op de website te laten staan.

hoe u dit gaat doen is volledig aan u.

Datesome1 beoordeling op Datingsitesnu.nl:

1/5   Slecht

Je Datesome1 account verwijderd, wat nu?

Leden die eerder voor Datesome1 kozen, hebben veelal goede ervaringen met Pepper.

Pepper

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€24,95
3 maanden:€44,95
6 maanden:€59,95
12 maanden:€119,95

Pepper is een vrij nieuwe, en toch al immens populaire, Nederlandse dating site, die gebouwd is met behulp van de input van vele Nederlandse singles. De uitkomst van al deze input is een dating site die zeer netjes en overzichtelijk oogt. Pepper biedt haar leden de mogelijkheid om aan te geven dat zij elkaar leuk vinden (geheel gratis functie), berichten te versturen en ontvangen, en te chatten in een algemene chatroom.

Het inschrijven bij Pepper is geheel gratis en vrijblijvend. Om berichten te kunnen versturen en ontvangen, of te kunnen chatten heeft u een Premium lidmaatschap nodig. Het Pepper Premium lidmaatschap is beschikbaar vanaf 20 euro voor één maand.

Pepper werkt op basis van matching, dit houdt in dat er jammer genoeg niet zelf gezocht kan worden naar andere leden. Allen de leden die Pepper aan u matcht zijn voor u zichtbaar en visa versa....

Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Naar boven