DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Be2 account opzeggen en verwijderen

Stappen om uw Be2 account te verwijderen

Be2 opzeggen

Bij het opzeggen en verwijderen van een Be2 profiel wordt er onderscheidt gemaakt tussen betalende en niet betalende leden. Als betalend lid dient het lid zich eerst uit te schrijven als betalend lid, en vervolgens, net als niet betalende leden, het profiel definitief te verwijderen.

Opzeggen van het betaald lidmaatschap:

1. Log in op uw account.
2. Ga naar het menu "Instellingen".
3. Kies voor de optie "Premium lidmaatschap".
4. Op deze pagina dient het betaald lidmaatschap opgezegd te worden. Hierna kan het profiel definitief verwijderd worden.

Het verwijderen van het Be2 profiel:

1. Log in op uw account.
2. Ga naar het menu "Instellingen".
3. Kies voor de optie "Profiel wissen/deactiveren".
4. Geef de reden aan van uw opzegging.
5. Uw profiel wordt verwijderd.

Be2 beoordeling op Datingsitesnu.nl:

4/5   Goed

Je Be2 account verwijderd, wat nu?

Leden die eerder voor Be2 kozen, hebben veelal goede ervaringen met Relatieplanet.

Relatieplanet

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€27,50
3 maanden:€42,50
6 maanden:€62,50
12 maanden:€85,00

Relatieplanet is de grootste en meest bezochte dating site van Nederland. Relatieplanet heeft in Europa meer dan 4 miljoen leden. Met een dergelijk aantal leden is de website zeer geschikt voor degenen die graag veel keuze hebben. Voor degenen die graag een overzicht houden is Relatieplanet wellicht minder geschikt.

Relatieplanet is als enige dating site al meerdere jaren geselecteerd voor website van het jaar. Het inschrijven bij Relatieplanet is geheel gratis en vrijblijvend. Na uw inschrijving kunt u gratis leden zoeken en bekijken, en gratis flirten (standaard berichtjes) verzenden naar andere leden. Om volledig gebruik te kunnen maken van de website dient u een Premium lidmaatschap te hebben.

Verder biedt Relatieplanet een chat, een webcamchat, en de mogelijkheid te zien wie er nog meer Premium lid is. Hiermee kunt u ervoor kiezen alleen berichten te versturen naar andere Premium leden. Een gratis lid moet immers eerst betalen voordat hij/zij reageert op een bericht. De kans wordt hierdoor een stuk groter dat u reacties ontvangt op de door u verstuurde berichten....

Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Naar boven