DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Dating dossier: Vragen

'Vragen' in het datingnieuws

50 Vragen om elkaar te leren kennen op een date

50 Vragen om elkaar te leren kennen op een date

Tijdens elke date komt er een moment dat je even niets meer weet te zeggen. Het betekent niet dat de klik er niet is of dat je gesprekspartner nu al op je uitgekeken is; het komt voor tijdens de beste dates. Soms worden de gesprekken saai door steeds weer dezelfde onderwerpen als tijdens het chatten en mis je de inspiratie om nieuwe onderwerpen aan te snijden.

Vooral als je je nog maar in de beginfase van een relatie begeeft, en de overstap van het daten naar een relatie maakt, dan is er veel om te vragen maar komen de vragen niet bij je binnen. Op dit soort momenten komen vragenlijsten...

Tags: Vragen, Ijsbrekers,

Lees meer

'Vragen' in datingsite reviews

Jammer Jammer
Beoordeling

Nooit een reactie gehad

Dat het merendeel van de vrouwen gratis lid is, zou de volgende reden kunnen hebben: Vrouwen willen graag weten hoe goed ze nog in de markt liggen, dit streelt hun ego. Ze willen graag weten welke knappe en jongere mannen nog op hun afkomen. Daarom zal het mij niet verbazen dat velen toch getrouwd zijn, of al een langdurige relatie hebben.

Daarom zijn ze niet serieus op zoek, geen betalend lid, antwoorden niet, of wijzen alles af.

E. van Bilderbeek E. van Bilderbeek
Beoordeling

Zeer slechte dating site

De Zoosk dames die mij NIET bevallen en door mij zijn verwijderd komen gewoon terug.... die ik leuk vond en toegevoegd heb verdwenen en kwamen NIET meer terug en ... BLIJVEN WEG ...
3 maand lidmaatschap à 60 € is WEGGEGOOID GELD

Vragen aan de beheerder van de site Zoosk worden NIET beantwoord

elmo elmo
Beoordeling

Bij fuckbuddy.nl geldt kennelijk het recht van de grootste bek. Ik heb na 2 dagen uitgeschreven, dat is ruim binnen de afkoelperiode. sterker nog wanneer je afmeld binnen 7 dagen heb je recht op restitutie volgens hun voorwaarden, dat betekend dat je die 7,95 kunt terugvragen.

Ik ben blijven schrijven en heb duidelijk laten blijken als ze het lef in hun lijf haalden een automatische incasso te doen dat ik linea recta aangifte zou doen van oplichting tegen hun bedrijf. en dat ik graag met ze naar de rechter zou gaan om met mijn verzamelde bewijzen de rechter in geuren en kleuren te vertellen waar fuckbuddy.nl zich mee bezig houd. Ze weten zelf wel dat ze verkeerd bezig zijn. Ze hebben het niet gedurft bij mij af te schrijven en hebben daarom een bevestiging gestuurd van uitschrijving. Laat in je mail vooral weten dat je geen sepa machtiging hebt afgegeven, dit is bij Nederlandse wet verplicht, zij moeten een natte handtekening van je hebben alvorens ze kunnen afschrijven. Succes.

Naar boven