DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Dating dossier: Tips

'Tips' in het datingnieuws

3 tips om je liefdesleven een spannende boost te geven

3 tips om je liefdesleven een spannende boost te geven

Je liefdesleven een spannende boost geven, welk koppeltje wil dat nou niet. Na een lange relatie kan je liefdesleven saai worden. Dit is natuurlijk niet wat je wil. In dit artikel zullen een aantal tips worden gegeven die je een boost zullen zijn voor je liefdesleven.

Een open relatie

Hoewel veel mensen het moeilijk vinden om te kiezen voor een open relatie, kan dit uiteindelijk wel je relatie verbeteren en misschien zelfs redden. Een jarenlange relatie kan ervoor zorgen dat de spanning verdwijnt. Je gaat je aan elkaar irriteren en dit kan er in veel gevallen zelfs tot zorgen dat de...

Tags: Tips, Boost,

Lees meer

Tips om je vriend te verleiden

Tips om je vriend te verleiden

Heb je al meerdere jaren een relatie met je vriend? De kans is groot dat de spanning steeds meer uit jullie relatie verdwenen is. Jullie gaan niet meer op hetzelfde moment naar bed, er wordt geen romantische film meer gekeken, enzovoorts. Om jullie relatie nieuw leven in te blazen kun je verschillende stappen ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een romantische avond! In dit artikel vertellen we je meer over de organisatie van zo'n avond. De kans is groot dat je je vriend hiermee verleidt!

Een romantische avond met je vriend
Je kunt een romantische...

Tags: Verleiding, Tips,

Lees meer

Eerste date ideeen

Eerste date ideeen

Vergeet dat etentje en ga voor iets originelers. Je eerste date draait om de conversatie en het aftasten naar een connectie. Door middel van dit artikel willen we je de nodige inspiratie geven voor een onvergetelijke eerst date.

Voordat we beginnen met de ideeën is het belangrijk dat je weet wat je in ieder geval niet moet gaan doen. Zoals gezegd gaat het bij de eerste date om de conversatie en elkaar leren kennen. Naar de bioscoop gaan is om deze reden geen goed idee voor een eerste date. In de bioscoop kan je helemaal niet praten met elkaar dus dat werkt niet.

Tags: Datingtips, ,

Lees meer

Dating tips van echte vrouwenverslinders

Dating tips van echte vrouwenverslinders

Elke man heeft wel behoefte aan een mooie vrouw in zijn leven, maar helaas zijn vrouwen daar ook van op de hoogte. Dit zorgt ervoor dat ze 'hard to get' gaan spelen, wat het voor de man veel moeilijker maakt om haar voor zich te winnen. De enige manier om te komen waar je wilt, is door het spel mee te spelen. En als je het spel meespeelt, moet je er goed in zijn! Met behulp van deze blog kan je tot nieuwe inzichten komen wanneer je via een spannende datingsite een nieuwe vrouw aan de haak geslagen hebt. De tips zijn...

Tags: Datingsite, Datingtips,

Lees meer

Vrijdagavond met tapas de perfecte date voor singles

Vrijdagavond met tapas de perfecte date voor singles

De eerste date is altijd spannend, maar Nederlandse singles hoeven vanaf nu niet meer te stressen over welke avond zij moeten plannen voor de perfecte date. Uit onderzoek blijkt dat vrijdagavond de meest populaire avond is om een date te plannen. Of nog specifieker: een date op vrijdagavond, tussen 19:00 en 20:00 uur in een Amsterdams tapasrestaurant met Katy Perry als achtergrondmuziek. Wil men de kans op een horrordate vermijden dan doen singles er verstandig aan om in ieder geval nooit een date te plannen op maandagavond. En al helemaal niet op een maandagavond in Lelystad; volgens singles de...

Tags: Relatieplanet, Date, Tips

Lees meer

'Tips' in datingsite reviews

Jammer Jammer
Beoordeling

Nooit een reactie gehad

Dat het merendeel van de vrouwen gratis lid is, zou de volgende reden kunnen hebben: Vrouwen willen graag weten hoe goed ze nog in de markt liggen, dit streelt hun ego. Ze willen graag weten welke knappe en jongere mannen nog op hun afkomen. Daarom zal het mij niet verbazen dat velen toch getrouwd zijn, of al een langdurige relatie hebben.

Daarom zijn ze niet serieus op zoek, geen betalend lid, antwoorden niet, of wijzen alles af.

Naar boven