DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Dating dossier: Datingsite

'Datingsite' in het datingnieuws

Daten via internet

Daten via internet

Daten via het internet. Het begin is altijd spannend. Hoe zorg je ervoor dat je iemand ontmoet die zowel qua innerlijk als uiterlijk bij je past? Of misschien nog wel belangrijker: wat wil je eigenlijk bereiken met daten via het internet?

Liefde

Eigenlijk wil je iemand tegenkomen die veel verhalen vertelt, een leuk leven heeft en waar een mooie kans op een relatie is. Relatieplanet, Lexa en andere betaalde datingsites zijn een goed startpunt als je iets serieus wilt.

Ben je nog niet...

Tags: Datingsite, Date,

Lees meer

Wat voor type date zoek jij?

Wat voor type date zoek jij?

Als je aan het date slaat is er tegenwoordig ongelofelijk veel keuze om iemand te vinden. Natuurlijk is de meeste bekende Tinder, maar ook de oudere variante als Lexa en Parship zijn nog steeds erg populair. Voordat je aan het date slaat is er alleen een vraag welke je jezelf moet stellen voordat je een keuze maakt. Wat voor relatie en/of date zoek je? Ben je serieus opzoek naar de ware, zoek je gewoon een heerlijke scharrel of zoek je spanning in je leven naast je bestaande relatie? Er is momenteel zoveel keuze dat wij je helpen met wat er allemaal te kiezen is.

Haal die spanning terug

Veel...

Tags: Datingsite, Date,

Lees meer

Turkije wil TV dating shows verbieden

Turkije wil TV dating shows verbieden

Ondanks het feit dat TV dating shows in Turkije zeer populair zijn onder de bevolking, is de kans groot dat deze binnenkort door de partij van Erdogan van de buis gehaald worden. Dat melden verschillende buitenlandse media. De reden hiervoor? De dating shows stroken niet met de tradities van het land en de islam.

Waarom deze beslissing?
Jaarlijks komen er volgens de Turkse minister Numan Kurtulmu? vele klachten binnen over de TV dating shows. Het feit dat de kijkcijfers van deze shows vele malen hoger zijn dan het aantal klachten wordt hierbij weggezet als bijzaak....

Tags: Datingsite, Verbod,

Lees meer

Dating tips van echte vrouwenverslinders

Dating tips van echte vrouwenverslinders

Elke man heeft wel behoefte aan een mooie vrouw in zijn leven, maar helaas zijn vrouwen daar ook van op de hoogte. Dit zorgt ervoor dat ze 'hard to get' gaan spelen, wat het voor de man veel moeilijker maakt om haar voor zich te winnen. De enige manier om te komen waar je wilt, is door het spel mee te spelen. En als je het spel meespeelt, moet je er goed in zijn! Met behulp van deze blog kan je tot nieuwe inzichten komen wanneer je via een spannende datingsite een nieuwe vrouw aan de haak geslagen hebt. De tips zijn...

Tags: Datingsite, Datingtips,

Lees meer

Op welke datingsite kan ik terecht voor singles met niveau?

Op welke datingsite kan ik terecht voor singles met niveau?

Bij het online zoeken naar een geschikte partner spelen veel factoren mee. Voor een overgroot deel van de alleenstaande mannen en vrouwen is de opleiding of baan bepalend voor een eventuele match. Door te zoeken naar iemand met een gelijk niveau is de kans op overeenkomende interesses en gespreksonderwerpen vele malen groter.

Doordat steeds meer mensen online zoeken naar de ware, zijn er in de afgelopen jaren tientallen dating platformen gestart speciaal voor hoogopgeleide singles. In dit artikel bespreken we een drietal datingsites speciaal voor deze doelgroep.

Parship

Tags: Datingsite, Hoogopgeleid,

Lees meer

'Datingsite' in datingsite reviews

Manon79 Manon79
Beoordeling

Goeie tijd gehad op Lexa

Hoi hoi:-) Normaal gesproken zou ik niet de moeite nemen een datingsite aan te prijzen op het internet aangezien er al genoeg reclame is op het web. Voor lexa kan ik het toch even niet laten. Ik heb mijn vriend ontmoet op lexa en ben erg tevreden met de site geweest (met mijn vriend nog steeds:).

Ik heb me op veel datingsites ingeschreven destijds, vaak geen matches, geen goede matches, of gewoon complete nonsense. Bij Lexa had ik dit probleem niet. Echt een hele brede keuze uit leden, hoe verfijnt en veeleisend mijn zoekopdracht ook was. Heb me wel door enkele mindere contacten moeten werken voordat ik bij mijn huidige vriend terecht kwam, maar volgens mij is de hele datingwereld uiteindelijk toch een "numbersgame".

Dat is voor mij de voornaamste reden dat Lexa zo heerlijk werkte, je kunt er echt letterlijk dagenlang leden bladeren zonder twee keer hetzelfde gezicht tegen te komen.

Jammer Jammer
Beoordeling

Nooit een reactie gehad

Dat het merendeel van de vrouwen gratis lid is, zou de volgende reden kunnen hebben: Vrouwen willen graag weten hoe goed ze nog in de markt liggen, dit streelt hun ego. Ze willen graag weten welke knappe en jongere mannen nog op hun afkomen. Daarom zal het mij niet verbazen dat velen toch getrouwd zijn, of al een langdurige relatie hebben.

Daarom zijn ze niet serieus op zoek, geen betalend lid, antwoorden niet, of wijzen alles af.

Lotte Lotte
Beoordeling

Edarling: NIET DOEN!

Ik heb behoorlijk wat over datingsites gelezen voordat ik me als betaald lid inschreef bij Edarling. Op zich trok/trekt het psychologisch aspect me wel; echter ik ben nu ruim 2 weken lid van Edarling en in die twee weken is het aantal reacties minimaal. Terwijl met koeienletters op de site het aantal nieuwe leden van (ja echt waar ) wel 1000 per dag vermeld staat, behoorlijk valse voorlichting bij mijn weten.

Daarbij komt dat het gros van de potentiële leden niet of nooit reageert. Nadeel is hiervan ook dat je niet weet wanneer iemand niet meer actief is. Daarnaast is er geen mogelijkheid om te ontdekken wanneer iemand ingelogd is en of hij/zij berichten gelezen heeft.

Het lijkt heel wat, matches n.a.v profielen maar de praktijk leert dat dit eigenlijk per definitie dus onzin is, omdat je over de matches in principe geen invloed hebt. Bovendien is Edarling duur en levert het niets op, kortom ZONDE VAN HET GELD EN DE MOEITE: NIET AAN BEGINNEN!!!!!

Desire71 Desire71
Beoordeling

Heel goed te doen

Hoi hoi beste lezers... Ik zal eens een duidelijke beoordeling van edarling proberen te geven: De site is prima te doen, overzichtelijk en makkelijk in het gebruik. De matching (waarvoor je een persoonlijkheidstest doet) werkt vaak goed. Als er geen matches zijn wordt het vaak wat minder helaas.

Het heeft eigenlijk meer weg van een online relatiebemiddelingsbureau dan een echte datingsite, maar heb er wel wat leuke contacten aan overgehouden. Voor de een misschien een nadeel en voor de ander een voordeel:-) Als je niet goed weet waarnaar je op zoek bent zeker een aanrader, de psychologische test werkt wel, maar de eerste matches zijn zeker de beste! Nou, ik hoop dat je hier wat aan hebt gehad, groetjes:)

Paul Paul
Beoordeling

Oplichters

als je als man op zoek bent naar een vrouw en je krijgt ook profielen van mannen te zien klopt er al iets niet. Niemand reageert op je mail want alle members zijn nep. Ik zag zelfs een profiel voorbij komen van mijn ex die nooit op datingsites heeft gezeten. Ze pakken gewoon leuke profielen van Facebook.... kortom:OPLICHTERS

Bert Fober Bert Fober
Beoordeling

Zoosk verwijderen

Hallo zoosk

bij deze wil ik Zoosk opzeggen
ik heb hier geen zin meer in
En mijn interesse is er ook niet meer voor deze pagina te bekijken.

--- Redactie ---

Beste Bert, wij zijn geen datingsite, maar een vergelijkingssite. Indien je een Zoosk profiel wenst te verwijderen kan dat via je profiel op Zoosk.

Ikke Ikke
Beoordeling

Deactiveren

Account is alleen te deactiveren via pc of laptop, dus niet via tablet of mobiel.
Jammer dat Facebook zo'n waardeloos datingsite lanceert.

Richard Richard
Beoordeling

Knuz lijkt op het eerste oog leuk, maar als je goed gaat kijken is het een grote oplichting. er zitten 1 of twee mensen op die vele profielen hebben, en dat zijn ook die gene die overal op reageren. de profielen zijn fake. (controleer zelf maar )

daar kan je snel achter komen door onder een bericht op de "wall" te klikken op "alles van ....." .....=de naam (tip klik op "alles van wat een ellende hier")

Daarmee zie je wat er onder het zelfde ip adres is gepost. doe dat maar eens met de onderstaande namen.

* wat een ellende hier
* erger
* markku
* Rebecca 11

En zo kan ik nog wel een tijdje door gaan. ik was er snel achter en heb het "spelletje" wat ze spelen even mee gespeeld.

ik heb diverse mensen gesproken die het helaas allemaal erg serieus namen, en zich er knap klote onder voelen. en daarom heb ik besloten om in samenwerking met justitie er werk van te maken. zo ga je niet met mensen om!

Ze zijn nu dus ook een onderzoek begonnen naar website knuz.
Het zal even duren, maar de persoon/personen verantwoordelijk voor dit gebeuren zullen aangepakt worden. (natuurlijk weet ik dat die personen dit ook zullen lezen, maar dat maakt niet veel uit, het bewijs materiaal hebben we al zo goed als rond)

Laat knuz LINKS liggen, het is je moeite NIET waard, of je moet graag in de maling worden genomen. Het is GEEN datingsite!

martin martin
Beoordeling

Match4me is een zeer slechte datingsite omdat er nauwelijks vrouwelijke profielen op staan. Gelukkig had ik dat al Door toen ik mij gratis ingeschreven had zodat het mij verder geen geld heeft gekost.
Daarnaast zijn deze zelfingenomen hoger opgeleide vrouwen op zoek naar een man die jonger is dan zij zelf terwijl in werkelijkheid dit eerder omgekeerd is. Dit concludeer ik uit de leeftijd van mijn profielbezoeksters.
De site is niet transparant wat betreft het aantal inschrijvingen. De reden is dat er te weinig leden zijn.

Leo Van Vliet Leo Van Vliet
Beoordeling

Laat ik als eerst wat voorop stellen, als vijftiger is het niet makkelijk om weer te gaan daten na een relatie van ruim 10 jaar. Echter heeft elk mens behoefte aan een partner, maatje of hoe je het ook wilt benoemen. Ik heb nadat mijn relatie ten einde was en alle vrienden uit onze vriendengroep haar kant kozen bleef ik alleen achter en raakte in een depressie. Uiteindelijk na een paar maanden bij een psychiater gelopen te hebben tot de conclusie gekomen dat het goed was om meer sociale contacten op te doen, een suggestie van de psychiater een datingsite. Maar dat is zoals ik al aangaf niet makkelijk, ik ging mijzelf oriënteren voor een datingsite, na meerdere en niet nader te noemen datingsites te hebben geprobeerd voor een jaar begon ik weer beter in mijn vel te zitten. Toen kwam ik 50liefde.nl tegen, een datingsite speciaal gericht op vijftigplussers waar service heel hoog in het vaandel staat. Toch na een aantal vrij kritische reviews(zacht uitgedrukt) gelezen te hebben aan het twijfelen gebracht, ook doordat ik leuk contact had met iemand op een andere site wat er veelbelovend uitzag(uiteindelijk niks geworden). Toen dit ten einde liep toch maar gebeld met de klantenservice(wat overigens erg fijn is, aangezien dit een van de weinige datingsites is die telefonisch bereikbaar is). Uitleg gevraagd aan de klantenservice en alles me heel helder en duidelijk uitgelegd en me meteen ingeschreven. Meteen viel het gebruiksgemak op, heel erg overzichtelijk en duidelijk en alles is meteen te vinden. Ik was inmiddels wel bekend met online daten en ook de smileys zijn een leuke manier om het ijs te breken en het wat luchtiger te houden zonder verplichtingen. Dat er meer vrouwen dan mannen op de site zitten is ook een leuk bijkomend voordeel, hoe meer vrouwen hoe groter de kans dat er een partner tussen zit, simpele wiskunde ;-). Nadat de periode op een andere datingsite was afgelopen de actiemaand voor €19,99 afgesloten om het is een maandje te proberen, ik kwam in aanraking met mijn doelgroep(50+) ipv jonge meisjes op andere sites. Het contact was erg fijn doordat leden in mijn leeftijdscatagorie zitten en (bijna) altijd op dezelfde golflengte zitten. Elke dag zat ik een aantal uur berichten uit te wisselen, meerdere afspraken volgen maar omdat ik opnieuw op zoek ben naar DE persoon om de rest van mijn leven mee te delen, ik heb weer zin in het leven en ben overtuigd dat ik mijn nieuwe partner ga vinden op 50liefde. Echter heb ik na 7 maanden lidmaatschap nog niemand gevonden waarvan ik denk dat ik de rest van mijn leven mee kan delen, met de nadruk op nog niet, omdat ik nog in gesprek ben met een aantal vrouwen besluit ik om over te stappen op een maandelijks opzegbaar abonnement, dan betaal ik in ieder geval niet maanden te veel mocht ik vrij vlot iemand vinden. Dat bleek heel erg goed gedacht omdat ik in die maand iemand heb leren kennen waarmee het zo goed klikt dat we na vele malen hebben afgesproken en vervolgens hebben besloten om een midweek op vakantie te gaan in een appartement om te zien of het zou werken. En of het werkte! Hierop hebben we besloten om ons uit te schrijven bij 50liefde en samen te gaan wonen, we wonen nu al 2 maanden samen en het voelt nog net zo als bij het eerste afspraakje . Laat niemand je in de weg staan en denk alsjeblieft aan je eigen geluk, 50liefde is misschien wel prijzig maar ze hebben wel relatiecoaches die mij geholpen hebben in het begin om succesvol te worden op 50liefde. Ik hoop dat de beste lezer wat aan mijn review heeft, Leo Van Vliet.

Naar boven