DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Datingsites senioren

50Liefde - De grootste daingsite voor 50 plussers

50Liefde

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€0,00
3 maanden:€74,97
6 maanden:€119,94
12 maanden:€179,88

50liefde.nl is, zoals de naam al doet vermoeden, een datingsite die zich specifiek richt op 50 plussers. Dit houdt niet in dat u echt ouder dan 50 jaar moet zijn om u te kunnen inschrijven. De meest voorkomende leeftijden op de website zijn 45-65 jaar.

50liefde.nl kent een uitermate goed slagingspercentage van 30%. Dat houdt in dat 1 op de 3 betalende leden via de website een partner vindt. Dit hoge slagingspercentage is mede het resultaat van een uniek matching principe waarvan de datingsite gebruik maakt. De relevantie van partnervoorstellen bij deze datingsite is een stuk beter dan bij vele anderen. Daarnaast zijn alle profielen op de website handmatig gecontroleerd. Omdat kwalitatief slechte profielen verwijderd worden is de kans dus ook groter dat een voorgestelde match ook echt beschikbaar en serieus is.

50liefde.nl biedt nieuwe leden de mogelijkheid een gratis account aan te maken. Na het aanmaken van een gratis account krijgt u ook partnervoorstellen en kunt u een goede indruk krijgen van de werking van deze datingsite. Wanneer u besluit daadwerkelijk contact te gaan leggen met andere leden dient...

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

50Plusmatch - Dating voor de actieve 50 plusser

50Plusmatch

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€17,95
3 maanden:€39,95
6 maanden:€59,95
12 maanden:€89,95

50+Match.nl is een van Nederlands grotere datingsites voor senioren. De website heeft onlangs de hoogste waardering van Tros Radar ontvangen. Dit houdt in dat 50+Match als zeer eerlijk en betrouwbaar is aan te merken.

Alle profielen op 50+Match.nl worden handmatig gecontroleerd om niet serieuze mensen buiten de deur te houden. De website beschikt tevens over een mobiele versie.

De verhoudingen man/vrouw liggen bij 50+Match verrassend genoeg omgekeerd: 60% van de leden is vrouw, tegenover 40% man. Verder zijn de meeste leden op 50+Match tussen de 50 en 60 jaar oud.

Inschrijven bij 50+Match is geheel gratis. Om volledig gebruik te kunnen maken van alle diensten die de website biedt wordt wel een vergoeding gevraagd. Abonnementen zijn beschikbaar vanaf 17,95 voor een maand tot 89,95 voor een jaar....

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Seniorengeluk - Dé datingsite voor 50-plussers

Seniorengeluk

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€24,99
3 maanden:€49,99
6 maanden:€99,98
12 maanden:€199,96

Seniorengeluk is een Nederlandse dating site die zich uitsluitend richt op 50 plussers. Seniorengeluk biedt geïnteresseerden de mogelijkheid zich gratis in te schrijven, en op deze manier zelf te ontdekken of de site wat voor hen is.

Seniorengeluk biedt alle functies die van een professionele dating site verwacht mogen worden. Zo kunnen leden andere leden zoeken, berichten ontvangen en versturen, deelnemen aan een openbare of privé chat, en nog veel meer.

Met een gratis inschrijving bij Seniorengeluk kunnen leden direct op zoek gaan naar andere leden. Om gebruik te kunnen maken van de contact functies, zoals het versturen van berichten, dient het lid een Premium lidmaatschap te hebben. Deze is beschikbaar vanaf 14,99....

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Naar boven