DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Relatieplanet - Voor een echte relatie

Relatieplanet

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€27,50
3 maanden:€42,50
6 maanden:€62,50
12 maanden:€85,00

Meer info:

Reviews:0
Leden:>100.000
Leeftijd:Alle
Matching:Ja
Inschrijven:Gratis

Relatieplanet is de grootste en meest bezochte dating site van Nederland. Relatieplanet heeft in Europa meer dan 4 miljoen leden. Met een dergelijk aantal leden is de website zeer geschikt voor degenen die graag veel keuze hebben. Voor degenen die graag een overzicht houden is Relatieplanet wellicht minder geschikt.

Relatieplanet is als enige dating site al meerdere jaren geselecteerd voor website van het jaar. Het inschrijven bij Relatieplanet is geheel gratis en vrijblijvend. Na uw inschrijving kunt u gratis leden zoeken en bekijken, en gratis flirten (standaard berichtjes) verzenden naar andere leden. Om volledig gebruik te kunnen maken van de website dient u een Premium lidmaatschap te hebben.

Verder biedt Relatieplanet een chat, een webcamchat, en de mogelijkheid te zien wie er nog meer Premium lid is. Hiermee kunt u ervoor kiezen alleen berichten te versturen naar andere Premium leden. Een gratis lid moet immers eerst betalen voordat hij/zij reageert op een bericht. De kans wordt hierdoor een stuk groter dat u reacties ontvangt op de door u verstuurde berichten.

    Er zijn nog geen reviews van Relatieplanet geplaatst.

3 dagen gratis Full membership

3 dagen gratis Full membership

Voor degenen die tussen 26 en 28 september 2014 een nieuwe account aanmaken bij Relatieplanet, is er een aangename verassing. Je krijgt in deze periode na het aanmaken van een account namelijk drie dagen volledige toegang tot alles wat Relatieplanet te bieden heeft. Twijfel niet te lang, deze actie is slechts drie dagen geldig.

Bezoek de website

Gratis DVD bij Relatieplanet lidmaatschap

Gratis DVD bij Relatieplanet lidmaatschap

Alle nieuwe leden met een volledig lidmaatschap bij Relatieplanet ontvangen in de periode tot 25 september 2014 een gratis DVD van 'Hartenstraat' wanneer zij besluiten volledig lid te worden. Relatieplanet is momenteel dé populairste datingsite onder Nederlandse singles.

Bezoek de website

Er zijn nog geen contactdata van Relatieplanet geplaatst.

Relatieplanet review schrijven

Review schrijven


Naar boven