DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Regioswingers - Vindt swingers in jouw omgeving

Regioswingers

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€0,00
3 maanden:€0,00
6 maanden:€0,00
12 maanden:€0,00

Meer info:

Reviews:1
Leden:±10.000
Leeftijd:Alle
Matching:Ja
Inschrijven:Gratis

Regioswingers is net als Ondeugenddaten een onderdeel van het "Sexy Dating Netwerk", en richt zich net als Swingersnight op Swingers. De website biedt een goed voor de buitenwereld afgesloten dating site waarbij discretie voorop staat.

Inschrijven op Regioswingers is geheel gratis. Na uw inschrijving kunt u direct op zoek gaan naar matches, en kunt u tevens geheel gratis standaard berichten versturen. Om volledige toegang tot de website te verkrijgen heeft u een Premium lidmaatschap (VIP) nodig. De kosten van een VIP lidmaatschap beginnen bij 14,99.

De website biedt alle functies die van een professionele dating site verwacht mogen worden. Zo is het mogelijk profielen te zoeken, berichten te versturen en ontvangen, deel te nemen aan een chatsessie, zien wie u profiel heeft bekeken, en nog veel meer.

Uw profiel verwijderen van Regioswingers is snel en simpel. Het verwijderen van uw profiel gaat via de website zelf. Er komen dus geen brieven, telefoongesprekken, faxen e.d. bij kijken. Dit is een groot voordeel van Regioswingers, mocht u de website toch niets vinden.

 • Michel Michel
  Beoordeling

  Die hele site is fake volgens mij…
  De reacties die je krijgt van leden… zijn 3 dagen op geweest en in 3 dagen wel tig berichten gehad en de hel tekst leek wel copy past ofwel onzin..
  Je profiel word totaal niet gelezen en dan die prijzen… kom op zeg dat betaald toch niemand…
  belachelijk duur, daar kun je je beter inschrijven bij vele ander sites die meer bieden en nog goedkoper zijn ook…
  Ze zijn tros schijnbaar dat ze op tv zijn geweest maar heb sterk het idee dat ze totaal niets weten van swingen want wees eerlijk, dat nieuwe buren was ook onzin zoals dat er daar aan toe ging….
  Mensen geef daar echt je geld niet aan uit, er zijn site waar ECHT swingers te vinden zijn!! maar zeker niet op deze site!!!

Er zijn nog geen acties/aanbiedingen van Regioswingers geplaatst.

Er zijn nog geen nieuwsberichten/artikelen van Regioswingers geplaatst.

Er zijn nog geen contactdata van Regioswingers geplaatst.

Regioswingers review schrijven

Review schrijven


Naar boven