DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Pepper - Gebouwd met hulp van singles

Pepper

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€24,95
3 maanden:€44,95
6 maanden:€59,95
12 maanden:€119,95

Meer info:

Reviews:1
Leden:±100.000
Leeftijd:Alle
Matching:Ja
Inschrijven:Gratis

Pepper is een vrij nieuwe, en toch al immens populaire, Nederlandse dating site, die gebouwd is met behulp van de input van vele Nederlandse singles. De uitkomst van al deze input is een dating site die zeer netjes en overzichtelijk oogt. Pepper biedt haar leden de mogelijkheid om aan te geven dat zij elkaar leuk vinden (geheel gratis functie), berichten te versturen en ontvangen, en te chatten in een algemene chatroom.

Het inschrijven bij Pepper is geheel gratis en vrijblijvend. Om berichten te kunnen versturen en ontvangen, of te kunnen chatten heeft u een Premium lidmaatschap nodig. Het Pepper Premium lidmaatschap is beschikbaar vanaf 20 euro voor één maand.

Pepper werkt op basis van matching, dit houdt in dat er jammer genoeg niet zelf gezocht kan worden naar andere leden. Allen de leden die Pepper aan u matcht zijn voor u zichtbaar en visa versa.

  • Wil van Herp Wil van Herp
    Beoordeling

    Sorry ik heb net een mail gestuurd hoe ik mijn Zoosk account kan verwijderen maar ik heb het nu toch gevonden hoe ik mijn Zoosk account kan verwijderen.

    Mvg

    Wanbli

Lidmaatschap verdubbeling

Lidmaatschap verdubbeling

Voor degenen die voor 17 november 2014 een betaald lidmaatschap afnemen bij Pepper, heeft Pepper een verassing. Het lidmaatschap van Premium Members wordt namelijk tot deze tijd automatisch verdubbeld. Deze actie is geldig voor alle abonnementen van Pepper, dus ook voor de één maands abonnementen. De abonnementsperiode wordt telkens verlengd met de periode waarvoor het eerste abonnement is afgesloten. 1 maand wordt dus 2 maanden, 3 maanden wordt 6 maanden, 6 maanden wordt een jaar enz.

Indien je geïnteresseerd bent in Pepper, kun je vanaf nu dus al voor €25,- een Premium lidmaatschap van twee maanden ontvangen.

Bezoek de website

Er zijn nog geen nieuwsberichten/artikelen van Pepper geplaatst.

Er zijn nog geen contactdata van Pepper geplaatst.

Pepper review schrijven

Review schrijven


Naar boven