DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Datingsites ouders

Alleenstaandemamas - Dé datingsite voor alleenstaande mama's

Alleenstaandemamas

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€24,99
3 maanden:€49,99
6 maanden:€99,98
12 maanden:€199,96

Alleenstaandemamas is een datingsite die zich specifiek richt op alleenstaande ouders, zowel alleenstaande mamma's als alleenstaande pappa's. Alleenstaandemamas.nl is sinds 2007 actief, en is hiermee de eerste Nederlandse datingsite voor alleenstaande ouders.

Het inschrijven op Alleenstaandemamas is geheel gratis en vrijblijvend. Indien u onbeperkt berichten wilt versturen en ontvangen heeft u een Premium (VIP) lidmaatschap nodig. Dit lidmaatschap is beschikbaar vanaf 14,95.

De website biedt alle functies die van een professionele datingsite verwacht mogen worden. Zo is het altijd mogelijk onbeperkt profielen te zoeken en bekijken, kunt u (ook als gratis lid) gebruik maken van de chat, en kunt u berichten versturen en ontvangen. Verder biedt de website de mogelijkheid uw profiel tijdelijk te verbergen. Dit is handig als u bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Het betalen voor een VIP lidmaatschap bij Alleenstaandemamas gaat via een credit systeem. Deze vorm van toegang is beschikbaar voor 14,99 voor 14 dagen toegang, 24,99 voor 30 dagen toegang, en 49,99 voor 90 dagen toegang.

Met...

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Alleenstaandeouders - Online dating voor alleenstaande ouders

Alleenstaandeouders

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€14,99
3 maanden:€41,97
6 maanden:€65,94
12 maanden:€131,88

Alleenstaandeouders.com is een vrij nieuwe datingsite die zich speciaal richt op, zoals de naam al verklapt, alleenstaande ouders. Inschrijven bij Alleenstaandeouders.com is geheel gratis en vrijblijvend.

Alle profielen die op Alleenstaandeouders.com worden aangemaakt worden grondig gecontroleerd op echtheid. Op deze manier is de kans om contact te krijgen met een niet serieus persoon minimaal.

Op alleenstaandeouders.com kunt u gratis onbeperkt berichten ontvangen en lezen. Om te kunnen reageren op berichten heeft u een Premium lidmaatschap nodig. Verder kunt u dan gebruik maken van de verschillende Chatrooms, een handige Instant messenger en nog veel meer....

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Naar boven