DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Lexa - Als het om daten gaat

Lexa

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€24,95
3 maanden:€38,85
6 maanden:€59,70
12 maanden:€119,40

Meer info:

Reviews:4
Leden:>100.000
Leeftijd:Alle
Matching:Ja
Inschrijven:Gratis

Lexa is met meer dan 600.000 unieke bezoekers per maand één van de grootste en meest bezochte dating sites van Nederland. Lexa is met zijn grote vrouwelijke aanhang (60%) zeer aantrekkelijk voor mannen die op zoek zijn naar een partner, maar ook voor vrouwen zijn er genoeg leuke mannen te vinden.

Lexa maakt gebruik van een uniek matching systeem. Dit matching systeem is zeer handig om mogelijke partners te vinden. Het matching systeem matched mogelijke kandidaten op basis van de criteria van beide leden. Dit houdt in dat wanneer er een match is, deze match wederzijds is.

Het overgrote deel van de leden van Lexa is in de leeftijd van 25-35 jaar oud (37%). De website is dus extra aantrekkelijk voor mensen die in deze leeftijdscategorie vallen.

Inschrijven op Lexa is geheel gratis en vrijblijvend. Om berichten te kunnen versturen en te kunnen chatten is een Premium lidmaatschap vereist.

 • Jammer Jammer
  Beoordeling

  Nooit een reactie gehad

  Dat het merendeel van de vrouwen gratis lid is, zou de volgende reden kunnen hebben: Vrouwen willen graag weten hoe goed ze nog in de markt liggen, dit streelt hun ego. Ze willen graag weten welke knappe en jongere mannen nog op hun afkomen. Daarom zal het mij niet verbazen dat velen toch getrouwd zijn, of al een langdurige relatie hebben.

  Daarom zijn ze niet serieus op zoek, geen betalend lid, antwoorden niet, of wijzen alles af.

 • Eerlijkeman Eerlijkeman
  Beoordeling

  Maffia bende

  Ben totaal niet te spreken over Lexa. Je leert ze pas kennen als je geld tegoed van ze hebt. Probeer ze maar eens te pakken te krijgen als je ze echt nodig hebt. Ik heb nog nooit zo'n oplichtingsbende meegemaakt. Gewoon een corrupte bende is het, die ook nog eens onder 1 hoedje speelt met datingswebsite.nl en alleen maar de positieve reacties naar boven haalt.

 • Manon79 Manon79
  Beoordeling

  Goeie tijd gehad op Lexa

  Hoi hoi:-) Normaal gesproken zou ik niet de moeite nemen een datingsite aan te prijzen op het internet aangezien er al genoeg reclame is op het web. Voor lexa kan ik het toch even niet laten. Ik heb mijn vriend ontmoet op lexa en ben erg tevreden met de site geweest (met mijn vriend nog steeds:).

  Ik heb me op veel datingsites ingeschreven destijds, vaak geen matches, geen goede matches, of gewoon complete nonsense. Bij Lexa had ik dit probleem niet. Echt een hele brede keuze uit leden, hoe verfijnt en veeleisend mijn zoekopdracht ook was. Heb me wel door enkele mindere contacten moeten werken voordat ik bij mijn huidige vriend terecht kwam, maar volgens mij is de hele datingwereld uiteindelijk toch een "numbersgame".

  Dat is voor mij de voornaamste reden dat Lexa zo heerlijk werkte, je kunt er echt letterlijk dagenlang leden bladeren zonder twee keer hetzelfde gezicht tegen te komen.

 • Cienna Cienna
  Beoordeling

  Kijk uit voor automatische incasso!

  Op zich een leuke site, heb er mijn vriend nl ook op leren kennen. Alleen wel even uitkijken voor automatisch verlengen van je lidmaatschap, mijn abbo is nu WEER verlengd, ondanks dat ik nu al een vriend heb.

Er zijn nog geen acties/aanbiedingen van Lexa geplaatst.

Veel daten maakt zelfverzekerder

Veel daten maakt zelfverzekerder

Veelvuldig daten draagt bij aan een positief zelfbeeld. Hoe meer dates iemand heeft, hoe zelfverzekerder die persoon is. Dit beperkt zich niet alleen tot zelfverzekerdheid tijdens het daten, maar geldt...

Tags: Lexa, Daten,

Lees meer

Er zijn nog geen contactdata van Lexa geplaatst.

Lexa review schrijven

Review schrijven


Naar boven