DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Datingsites hoogopgeleiden

Elite Dating - voor singles met niveau

Elite Dating

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€69,90
3 maanden:€149,70
6 maanden:€179,40
12 maanden:€238,80

Elite Dating is de opvolger van Edarling. Met dit nieuwe concept legt het moederbedrijf van Edarling de focus meer op de hoogopgeleide singles. In principe blijft de werking van de datingsite hetzelfde.

Elite Dating is op het moment één van Nederlands grootste datingsites, en onderscheidt zich van andere datingsites door de unieke persoonlijkheidstest. Op basis van de antwoorden die u geeft tijdens deze persoonlijkheidstest wordt u gematcht aan andere leden.

Elite Dating is de grootste relatie bemiddelaar in Europa, en nog niet al te lang in Nederland actief. Toch heeft u ongetwijfeld als zoeker van een datingsite al eens van Elite Dating gehoord. Elite Dating houdt meerdere grote promotie campagnes om de continue toevoer van nieuwe leden te laten doorgaan. Dit resulteert in vele nieuwe matches, elke dag weer.

Vooral het psychologische aspect bij Elite Dating maakt de website zeer interessant. Van de persoonlijkheidstest zal u waarschijnlijk nog het één en ander kunnen leren over uzelf. Hoewel de vragen zeer simpel lijken, zit er een unieke manier van matchen achter.

Elite...

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Ematching - Online dating voor hoger opgeleiden

Ematching

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€15,95
3 maanden:€39,95
6 maanden:€69,95
12 maanden:€99,95

Ematching zal u zonder meer bekend in de oren klinken. Ematching is Nederlands grootste dating site die zich specifiek richt op hoogopgeleide singles.

Ematching is toegankelijk voor iedereen die tenminste een HBO niveau opleiding volgt dan wel heeft afgerond. Inschrijven bij Ematching is geheel gratis en vrijblijvend. Als gratis lid kunt u echter slechts voor bepaalde tijd op de site blijven staand. Een Premium lidmaatschap is overigens beschikbaar voor 15 euro per maand.

Een groot voordeel van Ematching is dat je ook als gratis lid kunt reageren op berichten die je ontvangt van andere leden. Dit is een service aan het betalend lid om te kunnen garanderen dat de kans om reacties te ontvangen vele malen groter is dan op enige andere dating site.

Hoewel de website na inlog een beetje slordig oogt is Ematching zonder meer één van Nederlands beste dating sites. De sfeer op de website is zeer goed, en wij dagen u verder uit één nep profiel te vinden. De controle op de profieln bij Ematching is uitstekend....

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Parship - Professionele dating voor hoogopgeleiden

Parship

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€59,90
3 maanden:€149,70
6 maanden:€209,40
12 maanden:€298,80

Parship is een van Nederlands grootste datingsites. Parship is in principe voor iedereen toegankelijk, maar richt zich momenteel vooral op hoger opgeleiden singles van boven de 30 jaar oud.

Het inschrijven bij, en proberen van Parship is geheel gratis en vrijblijvend.

Parship is met een succes percentage van 38% zeer sterk op het gebied van online dating. Parship wordt daarom ook elk jaar weer geselecteerd als kansmaker op datingsite van het jaar.

Parship maakt voor het aanbieden van singles gebruik van een uniek matchingsysteem dat tot de sterkste matchingsystemen ter wereld behoort. Indien u niet bekend bent met Parship, en HBO of WO volgt of afgerond heeft, is Parship zonder meer een aanrader....

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Match4me - Dating voor hoger opgeleide sinlges (HBO/WO)

Match4me

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€17,95
3 maanden:€39,95
6 maanden:€59,95
12 maanden:€89,95

Match4me richt zich specifiek op hoger opgeleide singles. Hoger opgeleide singles zijn degenen met een opleidingsniveau van tenminste HBO. Het inschrijven bij Match4me is geheel gratis en vrijblijvend.

De ledenbestand van Match4me bestaat voor 55% uit vrouwen, en 45% uit mannen. Van deze leden heeft 58% een HBO niveau, en 42% een WO niveau. De meest voorkomende leeftijd van de Match4me leden ligt tussen de 18 en 35 jaar.

Om volledig gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten die Match4me te bieden heeft, dient u een Premium lidmaatschap te hebben. Het Premium lidmaatschap is beschikbaar vanaf 15,95 per maand....

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Naar boven