DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Datingsites gay

GayParship - Gay dating voor hem en haar

GayParship

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€59,90
3 maanden:€149,70
6 maanden:€209,40
12 maanden:€298,80

GayParship is onderdeel van het zeer bekende Parship.nl. GayParship is speciaal opgericht voor zowel homo's als lesbiennes die op zoek zijn naar een gelijkgestemde partner. De website richt zich op het creƫren van langdurige relaties op basis van een uniek persoonlijkheidsonderzoek.

Inschrijven bij GayParship is geheel gratis en vrijblijvend. Na uw inschrijving kunt u direct profielen bekijken, interesse berichten versturen, en meer. Om gebruik te maken van alle functies die GayParship te bieden heeft (en dat zijn er nog al wat) dient u een Premium lidmaatschap te hebben. Dit Premium lidmaatschap is te verkrijgen vanaf 24,90 per maand.

Alle profielen op GayParship worden grondig gecontroleerd, en de profielen op de website zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. Het aantal nep profielen dat er doorheen glipt is echt nihil in tegenstelling tot veel andere Gay Dating Sites....

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Bilove - Als kiezen geen optie is

Bilove

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€34,95
3 maanden:€104,85
6 maanden:€209,70
12 maanden:€419,40

Bidate is een datingsite speciaal voor mannen en vrouwen die niet perse homoseksueel zijn, maar graag wel eens iets zouden willen proberen met een andere man of vrouw. Vandaar de de naam 'Bi' Love.

De datingsite BiLove is opgericht door de makers van Secondlove, dus kwaliteit is gegarandeerd. Profielen op BiLove worden goed nagekeken op echtheid. De kans dat u op Bilove een nepprofiel tegenkomt is dan ook klein.

Discretie staat voorop bij BiLove. Niemand krijgt dan ook uw gegevens te zien tenzij u dit toestaat. De profielen zijn niet openbaar. Hierdoor kunnen leden anoniem partners bekijken, en bepalen zij zelf wanneer iemand, en wie het profiel zien.

BiLove hanteert strikte privacy en privacy en geheimhouding, en is aangesloten bij het College Bescherming Persoonsgegevens CPB.

Voor iedereen die op zoek is naar een BI avontuur, is BiLove zonder meer een aanrader....

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Naar boven