DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Fuckbuddy - Facebook voor volwassenen

Fuckbuddy

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€14,99
3 maanden:€24,99
6 maanden:€29,00
12 maanden:€49,00

Meer info:

Reviews:6
Leden:±20.000
Leeftijd:Alle
Matching:Nee
Inschrijven:Gratis

Fuckbuddy is een erotische dating site die zich richt op mensen die op zoek zijn naar een kortstondige of serieuze erotische relatie. De website is opgezet als een sociaal netwerk maar maakt gebruik van verschillende dating site technieken zoals matching.

Inschrijven op Fuckbuddy is geheel gratis en vrijblijvend, en het verwijderen van uw profiel kunt u via de website zelf regelen. Om volledig gebruik te kunnen maken van alle functies die Fuckbuddy te bieden heeft dient u een Premium lidmaatschap te hebben. Met dit Premium lidmaatschap kunt u onbeperkt berichten ontvangen en versturen, chatten, en meer.

Om u te kunnen inschrijven bij Fuckbuddy dient u tenminste 18 jaar oud te zijn.

 • Wim Wim
  Beoordeling

  De grootste oplichters zijn het. Na je z.g. aanmelding en betaling van € 7,95 gebeurt er niets meer. geen profielen helemaal niets. Binnen een maand krijg je eenn bericht dat je account voor een jaar geactiveerd is. Full membership noemen ze dit, niet doen dus, direct je laten uitschrijven. ze dreigen met incasso en deurwaarder, niet intrappen. Je rekening laten blokkeren bij de bank, en terugvorderen als je al betaalt hebt. Dit is gewoon misleidende handelspraktijken, ik heb niet gevraagd voor een jaarabbonement, en ook geen toestemming gegeven om van mijn rekening te plukken. je bent gewaarschuwd. Heb in middels een advocaat ingeschakeld.

 • P.Spaans. P.Spaans.
  Beoordeling

  het zelfde verhaal als Elmo ongeveer.ze pakken je als je nieuwsgierig bent,althans dat proberen ze.
  Ik zit te wachten op de dagvaarding,ga vanmiddag naar mijn advocaat.
  P.Spaans.

 • john john
  Beoordeling

  Ook ik was ben zo'n sukkel die hier in getrapt was heb vandaag 2 brieven gekregen met een aankondiging dagvaarding .

  nou laat ze maar komen

 • elmo elmo
  Beoordeling

  Bij fuckbuddy.nl geldt kennelijk het recht van de grootste bek. Ik heb na 2 dagen uitgeschreven, dat is ruim binnen de afkoelperiode. sterker nog wanneer je afmeld binnen 7 dagen heb je recht op restitutie volgens hun voorwaarden, dat betekend dat je die 7,95 kunt terugvragen.

  Ik ben blijven schrijven en heb duidelijk laten blijken als ze het lef in hun lijf haalden een automatische incasso te doen dat ik linea recta aangifte zou doen van oplichting tegen hun bedrijf. en dat ik graag met ze naar de rechter zou gaan om met mijn verzamelde bewijzen de rechter in geuren en kleuren te vertellen waar fuckbuddy.nl zich mee bezig houd. Ze weten zelf wel dat ze verkeerd bezig zijn. Ze hebben het niet gedurft bij mij af te schrijven en hebben daarom een bevestiging gestuurd van uitschrijving. Laat in je mail vooral weten dat je geen sepa machtiging hebt afgegeven, dit is bij Nederlandse wet verplicht, zij moeten een natte handtekening van je hebben alvorens ze kunnen afschrijven. Succes.

 • RonnieCyber RonnieCyber
  Beoordeling

  Deze review site is er niet om uw abonnement op te zeggen, dat ten eerste!

  Fuckbuddy.nl is een grote fake website! Na het aanmelden (om zogenaamd uw identiteit te controleren) en betaling van 7,95 voor de eerste maand (EERSTE maand!), verplicht je je vervolgens tot een JAAR abonnement. Dit houdt in dat na de EERSTE maand, elke maand Eur. 49,95 van je bankrekening wordt afgeschreven. Voor de meeste mensen, zelfs de extreem geile beren onder ons, is dit een bedrag dat buiten proportioneel is. Daarnaast zal er geen weldenkend mens zijn die dat bedrag per maand over heeft voor een website waar de meeste (vrouwelijke) profielen gewoon NEP zijn.

  Nou zou je kunnen zeggen dat deze review geschreven is door iemand die teleurgesteld is in het aantal reacties, maar dat is in het geheel niet aan de orde. Sterker nog, op het moment dat ik mezelf als 'gluurder' aanmeldde, kreeg ik in de eerste tien minuten al drie reacties! En dat als man!

  Maar toen ik vervolgens die 7,95 betaalde, bleken de 'vogels' gevlogen. Geen dames meer die me benaderden en zéker niet de dames die me in de eerste tien minuten hadden benaderd.

  Vervolgens wordt ik opgezadeld met een jaar abonnement voor een bedrag van 49,95 per maand! En uiteraard, omdat ik niet meer heb betaald, al 'maatregelen' tot incasso.....

  Bezint eer ge begint met FUCKbuddy.nl ! Grote FUCK dus !

 • erik bartels erik bartels
  Beoordeling

  hierbij wil ik lidmaadschap van fuckbuddy opzeggen u heeft het recht niet om mij een automatiche incasso te sturen als ik geen behefte heb om nog gebruik te maken van uw diensten .

  bvd Erik Bartels
  .

Er zijn nog geen acties/aanbiedingen van Fuckbuddy geplaatst.

Er zijn nog geen nieuwsberichten/artikelen van Fuckbuddy geplaatst.

Er zijn nog geen contactdata van Fuckbuddy geplaatst.

Fuckbuddy review schrijven

Review schrijven


Naar boven