DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Ematching - Online dating voor hoger opgeleiden

Ematching

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€15,95
3 maanden:€39,95
6 maanden:€69,95
12 maanden:€99,95

Meer info:

Reviews:0
Leden:±100.000
Leeftijd:Alle
Matching:Ja
Inschrijven:Gratis

Ematching zal u zonder meer bekend in de oren klinken. Ematching is Nederlands grootste dating site die zich specifiek richt op hoogopgeleide singles.

Ematching is toegankelijk voor iedereen die tenminste een HBO niveau opleiding volgt dan wel heeft afgerond. Inschrijven bij Ematching is geheel gratis en vrijblijvend. Als gratis lid kunt u echter slechts voor bepaalde tijd op de site blijven staand. Een Premium lidmaatschap is overigens beschikbaar voor 15 euro per maand.

Een groot voordeel van Ematching is dat je ook als gratis lid kunt reageren op berichten die je ontvangt van andere leden. Dit is een service aan het betalend lid om te kunnen garanderen dat de kans om reacties te ontvangen vele malen groter is dan op enige andere dating site.

Hoewel de website na inlog een beetje slordig oogt is Ematching zonder meer één van Nederlands beste dating sites. De sfeer op de website is zeer goed, en wij dagen u verder uit één nep profiel te vinden. De controle op de profieln bij Ematching is uitstekend.

    Er zijn nog geen reviews van Ematching geplaatst.

Gratis 3 contacten leggen op Ematching

Gratis 3 contacten leggen op Ematching

Ematching is dé datingsite voor hoogopgeleide singles in Nederland. De site is bedoelt voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie, en over minimaal een HBO denk-niveau beschikken.

Leden die zich nu inschrijven hebben de mogelijkheid om de eerste 3 contacten gratis te leggen. Dat houdt in dat er geen abonnementskosten verschuldigd zijn voor de eerste 3 contacten. Ook na het verlopen van deze gratis contacten kun je gratis reageren op berichten die andere leden jou sturen.

Bezoek de website

Er zijn nog geen nieuwsberichten/artikelen van Ematching geplaatst.

Er zijn nog geen contactdata van Ematching geplaatst.

Ematching review schrijven

Review schrijven


Naar boven