DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Datingsites algemeen

Elite Dating - voor singles met niveau

Elite Dating

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€69,90
3 maanden:€149,70
6 maanden:€179,40
12 maanden:€238,80

Elite Dating is de opvolger van Edarling. Met dit nieuwe concept legt het moederbedrijf van Edarling de focus meer op de hoogopgeleide singles. In principe blijft de werking van de datingsite hetzelfde.

Elite Dating is op het moment één van Nederlands grootste datingsites, en onderscheidt zich van andere datingsites door de unieke persoonlijkheidstest. Op basis van de antwoorden die u geeft tijdens deze persoonlijkheidstest wordt u gematcht aan andere leden.

Elite Dating is de grootste relatie bemiddelaar in Europa, en nog niet al te lang in Nederland actief. Toch heeft u ongetwijfeld als zoeker van een datingsite al eens van Elite Dating gehoord. Elite Dating houdt meerdere grote promotie campagnes om de continue toevoer van nieuwe leden te laten doorgaan. Dit resulteert in vele nieuwe matches, elke dag weer.

Vooral het psychologische aspect bij Elite Dating maakt de website zeer interessant. Van de persoonlijkheidstest zal u waarschijnlijk nog het één en ander kunnen leren over uzelf. Hoewel de vragen zeer simpel lijken, zit er een unieke manier van matchen achter.

Elite...

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Pepper - Gebouwd met hulp van singles

Pepper

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€24,95
3 maanden:€44,95
6 maanden:€59,95
12 maanden:€119,95

Pepper is een vrij nieuwe, en toch al immens populaire, Nederlandse dating site, die gebouwd is met behulp van de input van vele Nederlandse singles. De uitkomst van al deze input is een dating site die zeer netjes en overzichtelijk oogt. Pepper biedt haar leden de mogelijkheid om aan te geven dat zij elkaar leuk vinden (geheel gratis functie), berichten te versturen en ontvangen, en te chatten in een algemene chatroom.

Het inschrijven bij Pepper is geheel gratis en vrijblijvend. Om berichten te kunnen versturen en ontvangen, of te kunnen chatten heeft u een Premium lidmaatschap nodig. Het Pepper Premium lidmaatschap is beschikbaar vanaf 20 euro voor één maand.

Pepper werkt op basis van matching, dit houdt in dat er jammer genoeg niet zelf gezocht kan worden naar andere leden. Allen de leden die Pepper aan u matcht zijn voor u zichtbaar en visa versa....

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Easyflirt - Ontmoetingen op Easyflirt

Easyflirt

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€28,99
3 maanden:€89,97
6 maanden:€179,94
12 maanden:€359,88

Easyflirt is een datingsite die zich richt op de internationale markt, waaronder Nederland. Wekelijks verwelkomt deze datingsite vele nieuwe leden. De gebruikers van de datingsite zijn over het algemeen positief over de werking en functionaliteiten van de datingsite.

Een voordeel van Easyflirt is dat er erg veel leden zijn. Je raakt dus niet snel uitgekeken op de datingsite. Een nadeel aan de andere kant, is dat de datingsite zich niet specifiek richt op de Nederlandse markt. Hierdoor is het aantal leden in Nederland vrij beperkt in vergelijking met bijvoorbeeld Relatieplanet.

Enkele unieke kenmerken van Easyflirt zijn de Speedflirt (hiermee kom je er snel achter of een ander lid ook geïnteresseerd is) en de mogelijkheid de dating-app te installeren op je mobiele telefoon. Daardoor heb je altijd bereik tot je account....

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Soulmate2u - Vind je soulmate op Soulmate2u

Soulmate2u

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€0,00
3 maanden:€0,00
6 maanden:€0,00
12 maanden:€0,00

Soulmate2u is een datingsite met de nodige ervaring. Het bedrijf achter deze datingsite is sinds 2005 actief op het internet. In de loop van de jaren is op basis van kennis, ervaring en geografische afstemming een matchingsysteem ontwikkelt. De controle over gemaakte matches blijft in eigen hand. Dat wil zeggen dat je nog altijd zelf bepaald of een match wel of niet geschikt is.

Soulmate2u heeft momenteel ruim 5000 leden in Nederland. De datingsite behoort hiermee niet tot de top qua aantal leden, maar niet iedere online dater is nou eenmaal op zoek naar de massa. De website is bedoeld voor iedereen die ouder is dan 18 jaar en op zoek is naar een date, flirt, langdurige relatie (soulmate) of gewoon een vriendschap. De website is daarnaast toegankelijk voor alle devices, ook mobiel.

Een voordeel van Soulmate2u is dat er geen gebruik wordt gemaakt van een vaste abonnementsvorm waarbij eventueel een automatische verlenging kan plaatsvinden. Er wordt dus ook niet zomaar een bedrag afgeschreven van je bankrekening. Het versturen van de eerste berichten is gratis en daarna dienen credits te worden aangeschaft...

Opzeggen   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Parship - Professionele dating voor hoogopgeleiden

Parship

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€59,90
3 maanden:€149,70
6 maanden:€209,40
12 maanden:€298,80

Parship is een van Nederlands grootste datingsites. Parship is in principe voor iedereen toegankelijk, maar richt zich momenteel vooral op hoger opgeleiden singles van boven de 30 jaar oud.

Het inschrijven bij, en proberen van Parship is geheel gratis en vrijblijvend.

Parship is met een succes percentage van 38% zeer sterk op het gebied van online dating. Parship wordt daarom ook elk jaar weer geselecteerd als kansmaker op datingsite van het jaar.

Parship maakt voor het aanbieden van singles gebruik van een uniek matchingsysteem dat tot de sterkste matchingsystemen ter wereld behoort. Indien u niet bekend bent met Parship, en HBO of WO volgt of afgerond heeft, is Parship zonder meer een aanrader....

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Datingeasy - Snel, leuk en betrouwbaar daten

Datingeasy

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€24,99
3 maanden:€49,99
6 maanden:€99,98
12 maanden:€199,96

Datingeasy is een datingsite die voor iedereen toegankelijk is, ongeacht leeftijd of specifieke wensen. Datingeasy richt zich op het creëren van relaties, dates en/of vriendschappen. De website is dus qua doelgroep zeer breed.

Datingeasy maakt onderdeel uit van het safe dating network. Het safe dating network omvat meerdere Nederlandse datingsites van goede kwaliteit, die allemaal te bezoeken zijn na een enkele inschrijving bij Datingeasy.

De website biedt de optie het profiel tijdelijk te verbergen, dit is handig wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat, of simpelweg een tijdje rust wilt. Ook het verwijderen van het profiel gaat snel en simpel, en gaat via het profiel zelf.

Inschrijven bij Datingeasy is geheel gratis en vrijblijvend. Na uw inschrijving kunt u direct gebruik maken van de website. Met een gratis lidmaatschap kunt u profielen zoeken, standaard berichten versturen en ontvangen, en meer. Met een betaald lidmaatschap kunt u daarnaast ook zelf berichten schrijven, chatten en meer....

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Relatieplanet - Voor een echte relatie

Relatieplanet

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€27,50
3 maanden:€42,50
6 maanden:€62,50
12 maanden:€85,00

Relatieplanet is de grootste en meest bezochte dating site van Nederland. Relatieplanet heeft in Europa meer dan 4 miljoen leden. Met een dergelijk aantal leden is de website zeer geschikt voor degenen die graag veel keuze hebben. Voor degenen die graag een overzicht houden is Relatieplanet wellicht minder geschikt.

Relatieplanet is als enige dating site al meerdere jaren geselecteerd voor website van het jaar. Het inschrijven bij Relatieplanet is geheel gratis en vrijblijvend. Na uw inschrijving kunt u gratis leden zoeken en bekijken, en gratis flirten (standaard berichtjes) verzenden naar andere leden. Om volledig gebruik te kunnen maken van de website dient u een Premium lidmaatschap te hebben.

Verder biedt Relatieplanet een chat, een webcamchat, en de mogelijkheid te zien wie er nog meer Premium lid is. Hiermee kunt u ervoor kiezen alleen berichten te versturen naar andere Premium leden. Een gratis lid moet immers eerst betalen voordat hij/zij reageert op een bericht. De kans wordt hierdoor een stuk groter dat u reacties ontvangt op de door u verstuurde berichten....

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Lexa - Als het om daten gaat

Lexa

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€24,95
3 maanden:€38,85
6 maanden:€59,70
12 maanden:€119,40

Lexa is met meer dan 600.000 unieke bezoekers per maand één van de grootste en meest bezochte dating sites van Nederland. Lexa is met zijn grote vrouwelijke aanhang (60%) zeer aantrekkelijk voor mannen die op zoek zijn naar een partner, maar ook voor vrouwen zijn er genoeg leuke mannen te vinden.

Lexa maakt gebruik van een uniek matching systeem. Dit matching systeem is zeer handig om mogelijke partners te vinden. Het matching systeem matched mogelijke kandidaten op basis van de criteria van beide leden. Dit houdt in dat wanneer er een match is, deze match wederzijds is.

Het overgrote deel van de leden van Lexa is in de leeftijd van 25-35 jaar oud (37%). De website is dus extra aantrekkelijk voor mensen die in deze leeftijdscategorie vallen.

Inschrijven op Lexa is geheel gratis en vrijblijvend. Om berichten te kunnen versturen en te kunnen chatten is een Premium lidmaatschap vereist....

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Be2 - Méér dan dating met be2

Be2

Website beoordeling:

Prijzen:

1 maand:€0,00
3 maanden:€139,85
6 maanden:€149,40
12 maanden:€238,80

Be2 is sinds 2004 actief in Nederland en is hiermee een van de oudste datingsites van Nederland. Be2 is wereldwijd actief, en heeft wereldwijd meer dan 25 miljoen leden. Ook in Nederland behoort Be2 tot de top 5 van grootste en meest succesvolle datingsites.

Be2 is een datingsite die zich richt het tot stand brengen van langdurige serieuze relaties. Indien u op zoek bent naar een kortstondige relatie, flirt of one night stand, bent u bij Be2 niet aan het juiste adres.

Be2 maakt gebruik van een uniek matching systeem dat op basis van meerdere vragen een psychologisch profiel van u opstelt, aan de hand hiervan geschikte partners voor u zoekt. Verder worden ook alle nieuwe profielen op Be2 grondig gecontroleerd.

Ook bij Be2 heeft u voor het versturen van berichten een Premium lidmaatschap nodig. Het voordeel van een Premium lidmaatschap bij Be2 is dat u een contact garantie krijgt bij uw lidmaatschap. Deze contact garantie staat garant voor tenminste 10 contacten (personen waarmee u berichten heeft uitgewisseld). Zolang u uw 10 contacten niet heeft gehad wordt uw Premium lidmaatschap automatisch...

Opzeggen   |   Reviews   |   Acties   |   Nieuws   |   Contact

Naar boven