DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Erotische datingsite top 10 slechtst beoordeeld

Fuckbuddy - Facebook voor volwassenen

Fuckbuddy

Website beoordeling:

Fuckbuddy is een erotische dating site die zich richt op mensen die op zoek zijn naar een kortstondige of serieuze erotische relatie. De website is opgezet als een sociaal netwerk maar maakt gebruik van verschillende dating site technieken zoals matching.

Inschrijven op Fuckbuddy is geheel gratis en vrijblijvend, en het verwijderen van uw profiel kunt u via de website zelf regelen. Om volledig gebruik te kunnen maken van alle functies die Fuckbuddy te bieden heeft dient u een Premium lidmaatschap te hebben. Met dit Premium lidmaatschap kunt u onbeperkt berichten ontvangen en versturen, chatten, en meer.

Om u te kunnen...

Bezoek de website   |   Opzeggen   |   Reviews   |   Acties

Regioswingers - Vindt swingers in jouw omgeving

Regioswingers

Website beoordeling:

Regioswingers is net als Ondeugenddaten een onderdeel van het "Sexy Dating Netwerk", en richt zich net als Swingersnight op Swingers. De website biedt een goed voor de buitenwereld afgesloten dating site waarbij discretie voorop staat.

Inschrijven op Regioswingers is geheel gratis. Na uw inschrijving kunt u direct op zoek gaan naar matches, en kunt u tevens geheel gratis standaard berichten versturen. Om volledige toegang tot de website te verkrijgen heeft u een Premium lidmaatschap (VIP) nodig. De kosten van een VIP lidmaatschap beginnen bij 14,99.

De website biedt alle functies die van een professionele dating site...

Bezoek de website   |   Opzeggen   |   Reviews   |   Acties

Secondlove - Life is short, have a second love

Secondlove

Website beoordeling:

Secondlove is een date site voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of een spannende affaire of avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je foto's zien of zelf contacten leggen, dan kan dit via een betaald lidmaatschap.

Op deze date site kun je jouw eigen profiel met foto's plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact zoeken. Verder kun je online vreemdgaan (daten) door berichten te sturen en via de site te chatten. Alle profielen op Secondlove worden individueel beoordeeld, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen opgenomen worden in ons bestand.

Verder kun je gratis...

Bezoek de website   |   Opzeggen   |   Reviews   |   Acties

Cdate - Stijlvol erotisch daten

Cdate

Website beoordeling:

C-Date is een erotische datingsite voor mensen die opzoek zijn naar een avontuurtje, een open relatie of een spannende erotische date. C-Date is de grootste internationale erotische datingsite, en is actief in 12 landen en op 4 continenten. De website richt zich op mensen van 25 jaar en ouder, mannen en vrouwen, hetero of homoseksueel.

C-Date biedt verder veel informatie en artikelen betreffende erotische dating, en erotische datingsites. Momenteel is C-Date één van Nederlands grootste (en tevens eerste) erotische datingsites.

C-Date omschrijft zichzelf als een "casual datingsite", wat zoveel wil zeggen als "alles...

Bezoek de website   |   Opzeggen   |   Reviews   |   Acties

Ondeugenddaten - Ondeugend daten voor 18+

Ondeugenddaten

Website beoordeling:

Ondeugenddaten is een datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een vriendschap of relatie waarbij de nadruk ligt op erotiek. Ondeugenddaten is aangesloten bij het "Sexy Dating Network", een netwerk waar meerdere (goed beoordeelde) erotische dating sites zijn aangesloten. Op deze manier groeit het aantal leden van Ondeugenddaten razend snel.

Inschrijven bij Ondeugenddaten is geheel gratis en vrijblijvend. Na uw inschrijving kunt u direct profielen bekijken. Om berichten te kunnen versturen heeft u echter een Premium lidmaatschap nodig dat tegen vergoeding beschikbaar is.

De Premium lidmaatschappen of VIP lidmaatschappen...

Bezoek de website   |   Opzeggen   |   Reviews   |   Acties

VictoriaMilan - Sexcontacten en overspel in luxe versie

VictoriaMilan

Website beoordeling:

Victoria Milan is een erotische datingsite van Noorse afkomst. In een korte tijd is Victoria Milan uitgegroeid tot één van de grootste erotische datingsites in Europa. Sinds kort (begin 2014) is deze datingsite ook in Nederland beschikbaar, en dit levert tot nog toe veel positieve reacties op. Wellicht klinkt de naam je al bekend in de oren. Dat zal waarschijnlijk komen door de televisie- en media reclames van Victoria Milan met de slogan'Herleef de passie, begin een affaire'.

De website oogt zeer netjes en professioneel, en biedt (in tegenstelling tot veel andere erotische datingsites) geen onrealistisch overzicht van...

Bezoek de website   |   Opzeggen   |   Reviews   |   Acties

Naar boven