DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Datingsite top 10

50Liefde - De grootste daingsite voor 50 plussers

Nummer 1
50Liefde

Website beoordeling:

50liefde.nl is, zoals de naam al doet vermoeden, een datingsite die zich specifiek richt op 50 plussers. Dit houdt niet in dat u echt ouder dan 50 jaar moet zijn om u te kunnen inschrijven. De meest voorkomende leeftijden op de website zijn 45-65 jaar.

50liefde.nl kent een uitermate goed slagingspercentage van 30%. Dat houdt in dat 1 op de 3 betalende leden via de website een partner vindt. Dit hoge slagingspercentage is mede het resultaat van een uniek matching principe waarvan de datingsite gebruik maakt. De relevantie van partnervoorstellen bij deze datingsite is een stuk beter dan bij vele anderen. Daarnaast zijn alle profielen...

Bezoek de website   |   Opzeggen   |   Reviews   |   Acties

Elite Dating - voor singles met niveau

Nummer 2
Elite Dating

Website beoordeling:

Elite Dating is de opvolger van Edarling. Met dit nieuwe concept legt het moederbedrijf van Edarling de focus meer op de hoogopgeleide singles. In principe blijft de werking van de datingsite hetzelfde.

Elite Dating is op het moment één van Nederlands grootste datingsites, en onderscheidt zich van andere datingsites door de unieke persoonlijkheidstest. Op basis van de antwoorden die u geeft tijdens deze persoonlijkheidstest wordt u gematcht aan andere leden.

Elite Dating is de grootste relatie bemiddelaar in Europa, en nog niet al te lang in Nederland actief. Toch heeft u ongetwijfeld als zoeker van een datingsite...

Bezoek de website   |   Opzeggen   |   Reviews   |   Acties

Ematching - Online dating voor hoger opgeleiden

Nummer 3
Ematching

Website beoordeling:

Ematching zal u zonder meer bekend in de oren klinken. Ematching is Nederlands grootste dating site die zich specifiek richt op hoogopgeleide singles.

Ematching is toegankelijk voor iedereen die tenminste een HBO niveau opleiding volgt dan wel heeft afgerond. Inschrijven bij Ematching is geheel gratis en vrijblijvend. Als gratis lid kunt u echter slechts voor bepaalde tijd op de site blijven staand. Een Premium lidmaatschap is overigens beschikbaar voor 15 euro per maand.

Een groot voordeel van Ematching is dat je ook als gratis lid kunt reageren op berichten die je ontvangt van andere leden. Dit is een service aan...

Bezoek de website   |   Opzeggen   |   Reviews   |   Acties

Paiq - Gratis datingsite met slimme matching

Paiq

Website beoordeling:

Paiq kent geen profielpagina's. De antwoorden die je geeft bij inschrijving krijgt niemand te zien: ze worden enkel gebruikt door ons intelligente systeem om voor jou de meest passende mensen te vinden. Op Paiq ligt de nadruk op het chatten mét elkaar, in plaats van op het bekijken van informatie óver elkaar.

Op Paiq is het in principe niet mogelijk om anderen op eigen gelegenheid te benaderen. Je wordt namelijk door het systéém aan je matches voorgesteld. En bij zo'n introductie geven wij maar heel weinig informatie over de ander: het is immers veel leuker en spontaner om alles over de ander zélf te ontdekken, in gesprek met...

Bezoek de website   |   Opzeggen   |   Reviews   |   Acties

Pepper - Gebouwd met hulp van singles

Pepper

Website beoordeling:

Pepper is een vrij nieuwe, en toch al immens populaire, Nederlandse dating site, die gebouwd is met behulp van de input van vele Nederlandse singles. De uitkomst van al deze input is een dating site die zeer netjes en overzichtelijk oogt. Pepper biedt haar leden de mogelijkheid om aan te geven dat zij elkaar leuk vinden (geheel gratis functie), berichten te versturen en ontvangen, en te chatten in een algemene chatroom.

Het inschrijven bij Pepper is geheel gratis en vrijblijvend. Om berichten te kunnen versturen en ontvangen, of te kunnen chatten heeft u een Premium lidmaatschap nodig. Het Pepper Premium lidmaatschap is beschikbaar...

Bezoek de website   |   Opzeggen   |   Reviews   |   Acties

VictoriaMilan - Sexcontacten en overspel in luxe versie

VictoriaMilan

Website beoordeling:

Victoria Milan is een erotische datingsite van Noorse afkomst. In een korte tijd is Victoria Milan uitgegroeid tot één van de grootste erotische datingsites in Europa. Sinds kort (begin 2014) is deze datingsite ook in Nederland beschikbaar, en dit levert tot nog toe veel positieve reacties op. Wellicht klinkt de naam je al bekend in de oren. Dat zal waarschijnlijk komen door de televisie- en media reclames van Victoria Milan met de slogan'Herleef de passie, begin een affaire'.

De website oogt zeer netjes en professioneel, en biedt (in tegenstelling tot veel andere erotische datingsites) geen onrealistisch overzicht van...

Bezoek de website   |   Opzeggen   |   Reviews   |   Acties

50Plusmatch - Dating voor de actieve 50 plusser

50Plusmatch

Website beoordeling:

50+Match.nl is een van Nederlands grotere datingsites voor senioren. De website heeft onlangs de hoogste waardering van Tros Radar ontvangen. Dit houdt in dat 50+Match als zeer eerlijk en betrouwbaar is aan te merken.

Alle profielen op 50+Match.nl worden handmatig gecontroleerd om niet serieuze mensen buiten de deur te houden. De website beschikt tevens over een mobiele versie.

De verhoudingen man/vrouw liggen bij 50+Match verrassend genoeg omgekeerd: 60% van de leden is vrouw, tegenover 40% man. Verder zijn de meeste leden op 50+Match tussen de 50 en 60 jaar oud.

Inschrijven bij 50+Match is geheel...

Bezoek de website   |   Opzeggen   |   Reviews   |   Acties

Alleenstaandemamas - Dé datingsite voor alleenstaande mama's

Alleenstaandemamas

Website beoordeling:

Alleenstaandemamas is een datingsite die zich specifiek richt op alleenstaande ouders, zowel alleenstaande mamma's als alleenstaande pappa's. Alleenstaandemamas.nl is sinds 2007 actief, en is hiermee de eerste Nederlandse datingsite voor alleenstaande ouders.

Het inschrijven op Alleenstaandemamas is geheel gratis en vrijblijvend. Indien u onbeperkt berichten wilt versturen en ontvangen heeft u een Premium (VIP) lidmaatschap nodig. Dit lidmaatschap is beschikbaar vanaf 14,95.

De website biedt alle functies die van een professionele datingsite verwacht mogen worden. Zo is het altijd mogelijk onbeperkt profielen te zoeken...

Bezoek de website   |   Opzeggen   |   Reviews   |   Acties

Alleenstaandeouders - Online dating voor alleenstaande ouders

Alleenstaandeouders

Website beoordeling:

Alleenstaandeouders.com is een vrij nieuwe datingsite die zich speciaal richt op, zoals de naam al verklapt, alleenstaande ouders. Inschrijven bij Alleenstaandeouders.com is geheel gratis en vrijblijvend.

Alle profielen die op Alleenstaandeouders.com worden aangemaakt worden grondig gecontroleerd op echtheid. Op deze manier is de kans om contact te krijgen met een niet serieus persoon minimaal.

Op alleenstaandeouders.com kunt u gratis onbeperkt berichten ontvangen en lezen. Om te kunnen reageren op berichten heeft u een Premium lidmaatschap nodig. Verder kunt u dan gebruik maken van de verschillende Chatrooms, een...

Bezoek de website   |   Opzeggen   |   Reviews   |   Acties

Be2 - Méér dan dating met be2

Be2

Website beoordeling:

Be2 is sinds 2004 actief in Nederland en is hiermee een van de oudste datingsites van Nederland. Be2 is wereldwijd actief, en heeft wereldwijd meer dan 25 miljoen leden. Ook in Nederland behoort Be2 tot de top 5 van grootste en meest succesvolle datingsites.

Be2 is een datingsite die zich richt het tot stand brengen van langdurige serieuze relaties. Indien u op zoek bent naar een kortstondige relatie, flirt of one night stand, bent u bij Be2 niet aan het juiste adres.

Be2 maakt gebruik van een uniek matching systeem dat op basis van meerdere vragen een psychologisch profiel van u opstelt, aan de hand hiervan geschikte...

Bezoek de website   |   Opzeggen   |   Reviews   |   Acties

Naar boven