DatingsitesNu Datingsite vergelijkingen en reviews

Pepper acties en kortingen

Lidmaatschap verdubbeling

Lidmaatschap verdubbeling

Voor degenen die voor 17 november 2014 een betaald lidmaatschap afnemen bij Pepper, heeft Pepper een verassing. Het lidmaatschap van Premium Members wordt namelijk tot deze tijd automatisch verdubbeld. Deze actie is geldig voor alle abonnementen van Pepper, dus ook voor de één maands abonnementen. De abonnementsperiode wordt telkens verlengd met de periode waarvoor het eerste abonnement is afgesloten. 1 maand wordt dus 2 maanden, 3 maanden wordt 6 maanden, 6 maanden wordt een jaar enz.

Indien je geïnteresseerd bent in Pepper, kun je vanaf nu dus al voor €25,- een Premium lidmaatschap van twee maanden ontvangen.

Bezoek Pepper

Meer datingsite acties en kortingen

3 dagen gratis Full membership

3 dagen gratis Full membership

Voor degenen die tussen 26 en 28 september 2014 een nieuwe account aanmaken bij Relatieplanet, is er een aangename verassing. Je krijgt in deze periode na het aanmaken van een account namelijk drie dagen volledige toegang tot alles wat Relatieplanet te bieden heeft. Twijfel niet te lang, deze actie is slechts drie dagen geldig.

Bezoek Relatieplanet

Gratis DVD bij Relatieplanet lidmaatschap

Gratis DVD bij Relatieplanet lidmaatschap

Alle nieuwe leden met een volledig lidmaatschap bij Relatieplanet ontvangen in de periode tot 25 september 2014 een gratis DVD van 'Hartenstraat' wanneer zij besluiten volledig lid te worden. Relatieplanet is momenteel dé populairste datingsite onder Nederlandse singles.

Bezoek Relatieplanet

Gratis 3 contacten leggen op Ematching

Gratis 3 contacten leggen op Ematching

Ematching is dé datingsite voor hoogopgeleide singles in Nederland. De site is bedoelt voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie, en over minimaal een HBO denk-niveau beschikken.

Leden die zich nu inschrijven hebben de mogelijkheid om de eerste 3 contacten gratis te leggen. Dat houdt in dat er geen abonnementskosten verschuldigd zijn voor de eerste 3 contacten. Ook na het verlopen van deze gratis contacten kun je gratis reageren op berichten die andere leden jou sturen.

Bezoek Ematching

Naar boven